CURSOS PER A NENS I JOVES

Per a nens entre 4 i 11 anys i joves entre 12 i 17.

Nens i Joves

Als nostres cursos per a nens i joves, aquests aprenen un segon idioma a través d’un aprenentatge comunicatiu. Per això creem a l’aula un ambient amè i dinàmic, on els infants es familiaritzen amb l’idioma i aprenen a comunicar-se amb naturalitat, en contextos molt propers als seus interessos.

A l’Acadèmia Molière parlem molt per practicar i adquirir més vocabulari al llarg del curs, fem exercicis i jocs amb una metodologia molt variada.

Gràcies als diferents nivells de les nostres classes per a nens i joves i als grups reduïts, els alumnes trobaran un ambient òptim a la nostra acadèmia per a l’aprenentatge de l’idioma amb professors molt motivats i experimentats que facilitaran aquest procés. Els nostres docents tenen a la vostra disposició una àmplia gamma de recursos per realitzar jocs i activitats interactives que estimulen especialment l’expressió oral i la comprensió auditiva perquè els alumnes aprenguin de manera intuïtiva i divertida.

Per orientar les famílies sobre els temes que es desenvolupen durant les diferents sessions lectives i sobre el progrés dels alumnes, oferim una atenció personalitzada, avaluació trimestral i contínua i entrevistes amb el professor al llarg del curs acadèmic.

OPCIONS DE CLASSES:

Classes grupals per a nens i joves

  • A consultar segons edats
  • Idiomes: francès i anglès.

Classes particulars de repàs

  • Totes les assignatures de primària, ESO, Batxillerat (+BACHIBAC)
  • Preparació de selectivitat
  • Idiomes, matemàtiques, física, química, biologia…